انتخاب رييس دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان رييس هيات امناي انجمن بين المللي آسايهل

در حاشيه کنفرانس بين المللي آسايهل اعضاي رييس و اعضاي هيات امناي انجمن بين المللي آسايهل براي مدت 2 سال انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، در اين نشست دکتر ميرزاده رييس دانشگاه آزاد اسلامي به اتفاق آراء اعضاي کنفرانس بين المللي براي مدت 2 سال به عنوان رييس هيات امناي اين انجمن انتخاب شد. همچنين دکتر نينات از تايلند به عنوان دبير انجمن براي دو سال ديگر انتخاب شد.

در اين جلسه از خدمات دو ساله خانم ادريس رييس پيشين هيات امنا و رييس دانشگاه يوپي ام تقدير و تشکر شد.

همچنين 2 نفر نايب رييس هيات امنا از کشورهاي اندونزي و تايلند براي مدت 2 سال انتخاب شدند. علاوه بر اين 12 عضو ديگر اين هيات امنا انتخاب شدند. هيات امناي جديد راس ساعت 5 بعد از ظهر روز جاري به رياست دکتر ميرزاده تشکيل جلسه خواهد داد و در خصوص فعاليت ها و چشم اندازهاي پيش روي انجمن طي 2 سال آينده به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

گفتني است اتحاديه موسسات آموزش عالي و دانشگاه هاي جنوب شرق آسيا (آسايهل) در سال 1956 به عنوان يک سازمان غيردولتي با حضور روساي 8 دانشگاه دولتي منطقه در تايلند تاسيس شد و هم اکنون 210 دانشگاه از کشورهاي ايران، مالزي، اندونزي، تايلند، استراليا، ويتنام، برونئي، سنگاپور، فيليپين، کامبوج، هنگ کنگ، هندوستان، ژاپن، ميانمار، سريلانکا، تايوان، تيمور شرقي، لهستان، بلژيک، کانادا، فرانسه، انگلستان، نيوزيلند، سوئد و آمريکا در آن عضويت دارند.